Wednesday, December 29, 2010

Makan Sedap Lagi

Salam u olls….


Oleh kerana tak lama lagi nak bersalin dah kan, InsyaAllah… Maka sejak akhir-akhir ini selalu sangatlah teringin nak makan sedap kan. Malam tadi telah la pergi ke La Bodega di Pavillion. :)


Pergi dengan my officemate Nadiya, Helmi, Zarina dan juga membawa En. Hubby dan si anak bujang nan sorang ku itu. Thanks u olls sebab melayan tekak Mak Buyung ni walaupun u olls tengah berdiet. For your info, my officemate tu semua sedang berdiet on Herbalife. Tapi kerana melayan kan diriku ini maka ke laut kejap diet mereka malam tadi.


Tapi menu kat situ mak aihhh… terbelit lidah nak menyebut. Nasib baik ada Nadiya yang sudah biasa hangout kat ctu. Kalau tak memang la tak tau nak makan apa. I ordered lamb rib kot…and En.Hubby ordered Burger while Rayyan ate the pasta(Auntie Nadiya belanja, thanx). Actually I didn’t order the pasta for Rayyan. Konon2 nak kasi dia share my food jer sbb normally dia makan ckit je malam2. Tapi sebab kami dah Tanya macam-macam pasal pasta tu and the waitress assume we ordered it, so it was sent to our table. Memula ingatkan pasta tu Helmi punya, dan Helmi dah makan pun sikit. Tetiba ada lagi satu pasta dihantar. Confuse sudah. Then the waitress tu datang dan kami Tanya lah ni pasta apa and it turns out yang pasta sudah dimakan tu for Rayyan. Patutlah masa Helmi makan pasta tu Rayyan duk jeling je Helmi. Lepas tu suruh dia makan pasta tu muka semacam je. Lama sikit baru dia makan. Banyak pulak dia makan. Terkejut mama dia ni ha sebab selalunya susah betul nak suruh makan malam. Tengoklah gambar ni, berselera betul dia makan. :)


Nyum3... Sedapnye
I letak gambar food that En.Hubby dan I order sahaja.Yang lain-lain u olls boleh tengok dekat blog Helmi ok. :)

 Ini pulak gambar dalam kereta on da way to Pavillion. Kembang semangkuk dah Mak Buyung ni ha. Bila la nak bersalin ni agak2? huhu~
Tengokla muka Rayyan tu. Suka nau buat muka bila ambik gambar.


8 comments:

~*Dandelicious Princess*~ said...

nampak sedap betul si rayyan makan pasta tu.

Salbiah bt Karim said...

awan, muka dh sembab eh, x lama lg dh tu

Awanis Binti Zaini said...

Pie: Mmg sodap dia makan.
Sal: Bkn takat muka je sembab, satu badan udah sembah. Tulah, tak sabau dah ni.

NADIYA said...

Sama2 Rayyan...Best tgk Rayyan makan berselera smlm :-)

mimie1678 said...

rayyannn... my new bf... hahaha... penat i pujuk tauuuu... hehehehe...

Nanee Hamid said...

yeay!! berjaya gak tgk gambar awan time preggy..;)

Awanis Binti Zaini said...

best kan tgk Rayyan makan.
hahaha..klaka Rayyan jeling2 Helmi
Nanee: kembang semangkuk kan awan?

syalinda johari said...

ensemnyerr anak bujang awanis neh