Friday, April 27, 2012

Berita terkini

Salam semua....

baru dapat berita terkini tentang husband yang akan dipostingkan..
Jauh plak tu posting...
gegegegegegege...
mmg aku kena carik maid la mcm ni...
dhla nak keluar lagi sorang...
fengsan

4 comments:

Suryana said...

aduyaii.. xawan.. dugaan.. akk doakn awan dpt maid yg baik.. insyaallah amin..

Suryana said...

Typo error.. *awan

Zarina Amal said...

Lama giler x update blog nie....panjat boboi...hehe

awan...moga tabah dlm dugaan kehidupan...inyaallah kebahagian akan menanti di kemudian hari..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)