Tuesday, March 30, 2010

AFG Annual Dinner

Hehehe...
Boleh tak dah tergelak-gelak sebelum tulis apa-apa. Post kali ini adalah mengenai Annual Dinner kami di sini pada 27 Mac 2010 ...
yeeehhaaa...
Kali ni dibuat di Sunway Convention Centre. Agak jauh lah dari rumah, tapi kami semua telah membooking bilik di Pyramid Tower Hotel untuk bersiap-siap semua. Senang sikit kan..hehehehe...
Oklah, kita layan gambar yang tak seberapa ni. Memang seronok sekali dengan kawan-kawan yang sekepala. Tapi kalau Mazid ada musti lagi best. Mazid dah tukar kerja, sebab tu lah dia tak join kita tahun ni..huhu~




Dan yang paling best is the artis, ANITA SARAWAK u ollsss...
Ada lagi gambar, nanti i upload lagi..

3 comments:

Nanee Hamid said...

amboi awan..very da boom ko malam dinner..ekekkekeke

Salbiah bt Karim said...

wah bestnya ade dinner cm ni. comp aku bile la nk buat annual dinner cm ni eh.

Awanis Binti Zaini said...

hehehe...setahun sekali dinner..
kena la meletopss u ollss..
badan ni je ha tak sempat2 nk kurus.